Bulet planer

Zamišljen kao prostor koji nudi potpunu slobodu i improvizaciju u planiranju.

INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Jedan od sistema koji savršeno odgovaraju ovakvom tipu otvorenog planera jeste Bullet Journal američkog dizajnera Rajdera Kerola, sistem koji nas je inspirisao i u čiju čast je Bulet planer nazvan. Upoznajte KerolovBullet Journal sistem ovde.Korice

Bulet planer može nositi bilo koji dizajn korice iz trenutne ponude. Sve korice su uvek dostupne.Dashboard

Oglasna tabla za poneti - za stvari koje su hitne/bitne. Samolepljivih papira za poruke ima raznih ali sigurno je da, bio lepak slabiji ili jači, neće svi stajati dugo na hrapavoj površini. Nije naš izum ali smo ga od starta ubacili u dizajn. Kod ostalih planera morate da nađete specijalnu foliju i nekako je naknadno ubacite.Uvodni deo

Mesto za postavljanje i podelu ciljeva po kvartalima i mesecima, za potrebne svakodnevne informacije, za praćenje mesečnih plaćanja. Ukoliko imate manje obaveza u toku dana i nemate potrebe za onoliko mesta koliko nude drugi modeli, ovaj deo može biti idealan za dnevne aktivnosti, dok u journal delu možete pratiti informacije i ideje.Journal

Glavna celina Bulet planera može biti u nekoj od tri varijante ili njihovoj kombinaciji po izboru. Može se smestiti bilo šta od dnevnog praćenja aktivnosti do informacija za trenutne i buduće projekte.

Kvadratići

Linije

TačkiceTabovi

Tabovi od čvrste plastične folije koji se mogu premeštati. Omogućavaju lako okretanje na onu stranu gde smo stali. Uz to, odlični su kao mini dashboard-ovi, za lepljenje privremenih poruka. Mi tako pratimo svaku od tih sekcija mada su mogućnosti za njihovo korišćenje naravno potpuno otvorene.INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Cena: 800 RSD


Rađen je na kvalitetnom, glatkom papiru od 100 grama pogodnom za kolor-kodovanje i pisanje svim vrstama rolera i flomastera.


Dimenzije: format A5.


Broj listova: 90.


Rok za izradu i slanje je 15 dana.


Ukoliko ste već kupili planer od nas: drugi ima 5% nižu cenu, treći i svaki sledeći ima 10% nižu cenu. Popust će biti uračunat nakon naručivanja.