Mini planer

Cilj i sistem velikog planera pretočeni u mali format.

INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Dosledni smo našoj osnovnoj ideji, a to je ostvarivanje ciljeva i želja. Pravljen je tako da, ako pratite strukturu i koristite svaki deo planera, možete videti kako se zapravo neki plan i projekat pravilno deli vremenski i kako se ostvaruje.Korice

Mini planer može nositi bilo koji dizajn korice iz trenutne ponude. Sve korice su uvek dostupne.Dashboard

Oglasna tabla za poneti - za stvari koje su hitne/bitne. Samolepljivih papira za poruke ima raznih ali sigurno je da, bio lepak slabiji ili jači, neće svi stajati dugo na hrapavoj površini. Nije naš izum ali smo ga od starta ubacili u dizajn. Kod ostalih planera morate da nađete specijalnu foliju i nekako je naknadno ubacite.Meseci

Mesto za postavljanje želja i ciljeva. Svaki cilj se dalje deli na kvartale, na mesece, na nedelje unutar meseca.Dani

U dnevnom rasporedu pišemo svoje obaveze za konkretan dan, onaj poslednji korak u deljenju većeg cilja na manje, a svakom zadatku pripisujemo vreme. To do lista je samo prvi korak. Pripisivanje vremena i raspored po prioritetima nam omogućava da budemo stvarno produktivni.
MiniPlaner ima dve verzije dnevnog rasporeda.


Svaki dan nudi osam kružića za beleženje dnevnog unosa vode.

Satni

Dnevni raspored podeljen linijama na po jedan sat. Pogodan je za ljude čiji posao obuhvata zakazivanje termina, ali i za bilo koga ko svoje obaveze raspoređuju po satu.

Trodelni

Svaki dan je podeljen na tri dela, što je pogodno za sve koji svoje dnevne obaveze ne raspoređuju po satu. Popularan način korišćenja ovakvog rasporeda je podela na jutro, dan i veče - ispisana su okvirna vremena koja svaka trećina može da obuhvati. Tako ćemo pripisati svakom zadatku okvirno vreme. Drugi načini su raspodela prema kategorijama na hitne, manje hitne i dodatne ili raspodela prema projektima, bez obzira na ponuđena vremena.Beleške

Mesto za beleške sastavljeno je od tačkica, linija i kvadratića.Tabovi

Tabovi od čvrste plastične folije koji se mogu premeštati omogućavaju lako okretanje na onu stranu gde smo stali, na današnji datum, na trenutni mesec. Uz to, odlični su kao mini dashboard-ovi, za lepljenje privremenih poruka. U planer smo smestili tri taba: u mesečni raspored, u dnevni raspored i u beleške. Mi tako pratimo svaku od tih sekcija mada su mogućnosti za njihovo korišćenje naravno potpuno otvorene.INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Cena: 1.250 RSD


Rađen je na kvalitetnom, glatkom papiru od 100 grama pogodnom za kolor-kodovanje i pisanje svim vrstama rolera i flomastera.


Dimenzije: format A6.


Broj listova: 145.


Nije datumiran. Može se koristiti za mesece u kojima želite da ga koristite, bio to povezan niz ili ne, a sadrži mesto za 12 meseci.


Rok za izradu i slanje je 15 dana.


Ukoliko ste već kupili planer od nas: drugi ima 5% nižu cenu, treći i svaki sledeći ima 10% nižu cenu. Popust će biti uračunat nakon naručivanja.