Studentski planer

Zamišljen tako da isprati sve vaše fakultetske obaveze.

INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Možda ste razmišljali da ove godine budete vredniji i organizovaniji i postignete bolje rezultate sa manje stresa? Studentski planer ima sekcije za planiranje godine, meseca i dana, rasporede predavanja, praćenje predispitnih obaveza i ostlih informacija, kao i tabele za ocene.
Papir koji se nalazi u svim našim planerima predviđen je za korišćenje raznih vrsta flomastera i markera.Korice

Studentski planer može nositi bilo koji dizajn korice iz trenutne ponude. Sve korice su uvek dostupne.Dashboard

Oglasna tabla za poneti - za stvari koje su hitne/bitne. Samolepljivih papira za poruke ima raznih ali sigurno je da, bio lepak slabiji ili jači, neće svi stajati dugo na hrapavoj površini. Nije naš izum ali smo ga od starta ubacili u dizajn. Kod ostalih planera morate da nađete specijalnu foliju i nekako je naknadno ubacite.Uvodni deo

Mesto za postavljanje i podelu ciljeva po mesecima u okviru nastavne godine, za potrebne svakodnevne informacije, za praćenje ocena, bodova i informacija po predmetima, kao i rutina.Dani

Glavna celina planera je trodelni dnevni raspored.Tabovi

Tabovi od čvrste plastične folije koji se mogu premeštati omogućavaju lako okretanje na onu stranu gde smo stali. Uz to, odlični su kao mini dashboard-ovi, za lepljenje privremenih poruka. Mi tako pratimo svaku od tih sekcija mada su mogućnosti za njihovo korišćenje naravno potpuno otvorene.Verzije planera

Manja verzija ne sadrži sekciju za beleške.

Veća verzija sadrži sekciju za beleške za koju se mogu izabrati tačkice, linije, kvadratiće, to do liste ili Ajk liste.INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Cena manje verzije (bez beleški): 1250 RSD


Cena veće verzije (sa beleškama): 1800 RSD


Rađen je na kvalitetnom, glatkom papiru od 100 grama pogodnom za kolor-kodovanje i pisanje svim vrstama rolera i flomastera.


Dimenzije: format A5.


Broj listova: 90 manja, 145 veća.


Nije datumiran. Može se koristiti za mesece u kojima želite da ga koristite, bio to povezan niz ili ne, a sadrži mesto za 12 meseci.


Rok za izradu i slanje je 15 dana.


Ukoliko ste već kupili planer od nas: drugi ima 5% nižu cenu, treći i svaki sledeći ima 10% nižu cenu. Popust će biti uračunat nakon naručivanja.