Tajm planer

Zamišljen kao minimalan pristup svakodnevnom planiranju.

INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Postavljanje cilja i praćenje obaveza po danu i satu - to je namena Tajm planera. Trodelni ili satni raspored će se postarati da ništa u toku dana ne ostane zaboravljeno.



Korice

Tajm planer može nositi bilo koji dizajn korice iz trenutne ponude. Sve korice su uvek dostupne.



Dashboard

Oglasna tabla za poneti - za stvari koje su hitne/bitne. Samolepljivih papira za poruke ima raznih ali sigurno je da, bio lepak slabiji ili jači, neće svi stajati dugo na hrapavoj površini. Nije naš izum ali smo ga od starta ubacili u dizajn. Kod ostalih planera morate da nađete specijalnu foliju i nekako je naknadno ubacite.



Uvodni deo

Mesto za postavljanje i podelu ciljeva po kvartalima i mesecima, za potrebne svakodnevne informacije, za praćenje mesečnih plaćanja.



Dani

Glavna celina Tajm planera može biti trodelni, satni, horizontalni ili spiraldex dnevni raspored. Horizontalni može biti sa tačkicama ili linijama.

Trodelni

Satni

Horizontalni

Spiraldex



Tabovi

Tabovi od čvrste plastične folije koji se mogu premeštati omogućavaju lako okretanje na onu stranu gde smo stali. Uz to, odlični su kao mini dashboard-ovi, za lepljenje privremenih poruka. Mi tako pratimo svaku od tih sekcija mada su mogućnosti za njihovo korišćenje naravno potpuno otvorene.



INFO (12.1.2018): Ukoliko formular u ovom trenutku nije funkcionalan, možete nam pisati na mrežama ili preko mejla. Hvala :)

Cena: 1250 RSD


Rađen je na kvalitetnom, glatkom papiru od 100 grama pogodnom za kolor-kodovanje i pisanje svim vrstama rolera i flomastera.


Dimenzije: format A5.


Broj listova: 90.


Nije datumiran. Može se koristiti za mesece u kojima želite da ga koristite, bio to povezan niz ili ne, a sadrži mesto za 12 meseci.


Rok za izradu i slanje je 15 dana.


Ukoliko ste već kupili planer od nas: drugi ima 5% nižu cenu, treći i svaki sledeći ima 10% nižu cenu. Popust će biti uračunat nakon naručivanja.